Натоварената работна седмица малко по малко се приближава към своя край. И докато сме ангажирани с ежедневните си задачи и задължения, е време да помислим как да разпуснем пълноценно през уикенда. И докато се чудите как и къде да се измъкнете от шумотевицата на големия град на помощ идваме ние. Хотел Св. Георги е идеалното бягство от забързаното ежедневие само на 1.5 км. от София, в природен парк Витоша, малко над кв. Симеоново. Достъпен както от центъра на града, така и от околните квартали, хотелът е идеалното място да си отдъхнете със семейството,приятелите или любим човек.

image
Лобито на хотела е с капацитет от 15 места, което го прави идеално за сутрешното Ви кафе или следобедно питие с вестник, а защо не и смартфон в ръка. Разполагаме и с просторна градина, както и с панорамна тераса, а кой не обича гледка, която взема дъха.
Хотелът разполага със 150 места. Стаите, от които можете да избирате са стандартна двойна, икономична двойна стая, апартамент и луксозен апартамент.
И за да бъде щастието пълно можете да прекарате уютна вечер в ресторанта на хотела. Той разполага с 50 места, бар, камина, зона с мека мебел и невероятна гледка към планината както от удобните места вътре, така и от панорамната си тераса. За Вашето удоволствие се  грижи изкусен главен готвач, а специалитетите ни винаги са свежи и приготвени с био продукти. Вкусотиите можете да изберете от нашето обновено меню, а изборът е както от леки и свежи салати, до невероятни сладки изкушения, за да завършите вечерта си с истински парчета щастие!
image