Обвиняват ни, че готвим много вкусно. Ние пък Ви предизвикваме да опитате и да се уверите сами. Гастрономическите приключения са винаги добра идея, а какво по- хубаво от това да ги съчетаете и с приятна компания – това е кулинарният рай! Менюто в ресторанта на хотел Св. Георги е създадено така, че да задоволи дори най- взискателния вкус. Качествените и свежи продукти са неделима част от него като с това  никога не правим компромис.Специалитетите, от които можете да избирате, са най-разнообразни, а изкушенията са толкова много, че може би ще бъде трудно да изберете – затова пък може да опитате от всичко. Можете да изберете предварително какво Ви се похапва на сайта на хотела www. hotelsaintgeorge.bg  Несъмнено няма как да не се насладите на порция прясна паста или пък на свеж и несравнимо вкусен бургер.

image
Иска Ви се нещо сладко? С удоволствие Ви препоръчваме така популярният ни чийзкейк направен  по специална рецепта. Независимо дали ще изберете него, или някой от другите ни десерти със сигурност няма да съжалявате.
Храненето трябва да е удоволствие, да се наслаждавате на всяка хапка. Именно това е нашата мисия, затова ние сме доволни, когато и Вие сте доволни. Не е лесно да си гастроном, но ние  винаги ще се опитваме да Ви улесним в това начинание. Само на един миг разстояние от големия град – кулинарните приключения Ви очакват!
image